Vakantie Japan!!!
Blijf op de hoogte en volg Wendy
01 September 2012 | Nederland, Lelystad
Ja mensen, jullie lezen het goed. Ga toch weer een poging wagen om naar Japan te gaan. Samen met Johan lekker 3 en een halve week rondreizen in het land van de rijzende zon. We vertrekken op 19 september met onze mooie KLM naar Osaka. Wij vertrekken weer vanaf Tokio op 12 oktober. (maar dat is nog ze ver weg, eerst vakantie vieren)
Ons plan: we gaan een onderzoek houden om te kijken waarom de Japanners wel goed in het OV zijn en wij hier niet, m.a.w. lekker treinen met de zogenoemde kogeltreinen die altijd op tijd rijden, lekker comfortabel zijn en zeer snel zijn. Voor de nieuwsgierigen onder ons: als je googled op "shinkansen" kan je foto's zien van de betreffende treinen waarvan wij gebruik gaan maken.
Verder gaan we langs Sendai en Fukushima om ons zelf een radioactieve boost te geven. Moet toch ergens de energie vandaan halen om weer verder te reizen :).
Ga verder niet te veel verklappen, de verhalen volgen wel weer.
Zoals jullie gewend zijn ga ik weer een weblog bijhouden van onze avonturen. Maar nu als extraatje: Johan heeft een eigen weblog. Dus als jullie van twee walletjes willen eten kan je je ook aanmelden op de weblog van Johan: jogoeseverywhere.waarbenjij.nu.
Kunnen jullie gelijk eens kijken of we beiden net zo positief over de reis en elkaar zijn :)
En voor het eerste woord verwijs ik jullie graag naar Google. :)
Groetjes Wendy
01 September 2012 - 19:57
Anja Dijkstra-van Keulen:
弟の幸せな休日と、少しだけ! -
01 September 2012 - 23:22
Inge:
Hey Wendy,
Heel erg leuk dat je weer een reisverslag maakt, kan ik je weer volgen. Heel veel plezier alvast met de voorbereidingen en de voorpret die je nu al hebt. Groetjes van Inge -
02 September 2012 - 10:48
Gonneke En Emiel:
Hoi Wendy,
Wat leuk joh naar Japan. Echt weer een nieuwe belevenis en een punt op de lijstje die ja kan afstrepen straks. Wij wensen jullie heel veel plezier en zien al uit naar de verhalen!
Groetjes, Emiel en Gonneke -
17 September 2012 - 16:58
Leande:
Het schiet nu op!! Nog een paar nachtjes en dan is het eindelijk zover. Succes met inpakken enzo.... :)